Banner
Fout
  • XML Parsing Error at 1:2924. Error 9: Invalid character

Zoek op deze site

AanmeldenSponsors 2011/2012

JoomGallery not installed

Stichting Manneka Nederland

Op 12 mei 2011 is Stichting Manneka Nederland officieel opgericht via een akte bij Van Dijk De Jongh Notarissen in Dronten als ondersteunende organisatie voor Manneka Inc in Liberia. Tevens is de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  52722279 en heeft een eigen rekeningnummer met IBAN NL10 ABNA 0542 4325 28. Vanaf de oprichtingsdatum hebben wij een ANBI status en zijn we bij de Belastingdienst bekend onder RSIN 850568420 voor verdere details zie deze link

Manneka
Goedendag! Afdrukken E-mail
Geschreven door Mambu   

Als oprichter van de organisatie “Manneka” heet ik u van harte welkom op deze site.

 

Want ik heb honger gelden en gij hebt Mij te eten gegeven. Ik heb dorst geleden en gij hebt Mij te drinken gegeven, Ik ben een vreemdeling geweest en gij hebt Mij gehuisvest, naakt en gij hebt Mij gekleed, ziek en gij hebt Mij bezocht; Ik ben in de gevangenis geweest en gij zijt bij Mij gekomen. Voorwaar ik zeg u; in zoverre gij dit aan één van deze mijn minste broeders hebt gedaan, hebt gij het Mij gedaan!”

Mattheüs 25; 35,36,40b

 

 

Manneka is opgericht nadat wij door God geroepen zijn om de allerarmsten te helpen en om het verwoeste Liberia weer op te bouwen.

Lees meer...
 
Afdrukken E-mail

verkleind Mambu Quoi is geboren in Bomi County, Liberia. Hij ging naar school in Monrovia, leerde metselen in 1992 en een jaar later kreeg hij een specifieke training in water en sanitatie door een UNICEF begeleider. In deze tijd startte hij samen met 3 vrienden een bedrijf in WATSAN. (water en sanitatie) Gedurende de 14 jaar durende burgeroorlog, die in 1989 is begonnen, was het onmogelijk voor Mambu om Liberia te ontvluchten. Na de oorlog kreeg hij het gevoel, dat hij het verwoeste land weer wilde opbouwen door ex-kindsoldaten en jongeren met een oorlogstrauma te trainen in water en sanitatie en metselwerk projecten.


Anneke, geboren in Papendrecht, ging in Nederland naar school en vanaf 1991 heeft zij in een heel aantal landen gewerkt, waaronder; Israël, Kroatië, Bosnië, Kosovo, Syrië en Irak. Ze kwam op kerstavond 2003 in Liberia aan, om daar te werken in een noodhulp programma voor ZOA/Medair/Cord emergency. Tijdens haar verblijf in Liberia ontmoette ze Mambu, toen hij voor de ZOA een waterpomp kwam repareren. Twee mensen met een compleet verschillende achtergrond en cultuur bleken dezelfde visie te hebben; Jezus volgen, door de liefde en het licht van Jezus in de levens van de allerarmsten te brengen.

Lees meer...
 
Ebola Emmer Actie Afdrukken E-mail

Om het voor u nog makkelijker te maken ons te helpen met de emmer actie lunt u nu ook met PayPal een donatie doen

1 Emmer 5 Emmers 10 Emmers Of elk ander bedrag is welkom:
 
Facebook en Manneka Afdrukken E-mail

Vanaf 2013 zullen de wekelijkse berichten in eerste instantie op Facebook geplaatst worden. Deze komen dan ook via onderstaand kader ook op deze site terecht.

 
«StartVorige1234VolgendeEinde»

pagina 1 van 4
 

SponsorKliks

Doneer via PayPal

Beelden uit Liberia

JoomGallery not installed