Banner
Fout
  • XML Parsing Error at 1:2924. Error 9: Invalid character

Zoek op deze site

Sponsors 2011/2012

JoomGallery not installed

Stichting Manneka Nederland

Op 12 mei 2011 is Stichting Manneka Nederland officieel opgericht via een akte bij Van Dijk De Jongh Notarissen in Dronten als ondersteunende organisatie voor Manneka Inc in Liberia. Tevens is de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer  52722279 en heeft een eigen rekeningnummer met IBAN NL10 ABNA 0542 4325 28. Vanaf de oprichtingsdatum hebben wij een ANBI status en zijn we bij de Belastingdienst bekend onder RSIN 850568420 voor verdere details zie deze link

Acties en Sponsors
Voetbal schoenen poetsen voor FC Manneka PDF Afdrukken E-mail
zaterdag, 16 juni 2012 14:57

(overgenomen van deze webpagina)

Afgelopen vrijdag avond (15 juni) werden er flink wat voetbalschoenen gepoetst voor FC Manneka...Afgelopen vrijdag avond (15 juni) werden er flink wat voetbalschoenen gepoetst voor FC Manneka in het Leger Des Heils gebouw van Kampen. Liberia dat in West Afrika ligt heeft 14 jaar een burger oorlog gehad en honderd duizenden mensen het leven gekost. Ook daar werden kind soldaten ingezet om oorlog te voeren. Veel kinderen hebben trauma's hieraan overgehouden. Momenteel is het weer een beetje stabiel in het land en proberen Zendelingen o.a door sport en spel de mensen/kinderen weer plezier in het leven te geven. De jongens mogen deelnemen aan het voetbal team FC Manneka wanneer ze de wijk waarin ze wonen netjes en opgeruimd houden. De deelnemers aan deze activiteiten krijgen daarbij regelmatig een gezonde maaltijd. Door een flinke inzet van Anita zijn er al vele veotbal schoenen en complete tenues verzameld. We vragen nog steeds aan mensen of ze nog goede voetbal schoenen hebben en die zouden willen geven aan de kinderen in Liberia. Alle maten zijn welkom! Inleveren kan in het diensten centrum van het Leger Des Heils in Kampen.

Kanjer Esther, Anita en Reinier hartelijk bedank voor jullie inzet voor de mensen in Liberia!

Klik hier voor meer foto's

 
Opbrengst Waterloop 12-05-2012 PDF Afdrukken E-mail
maandag, 28 mei 2012 15:50

Opbrengst Waterloop 12-05-2012

€2500,-.


Dankzij uw gift kan Manneka een nieuwe waterput graven op een plek in Liberia waar 75% van de mensen in dat gebied ziek zijn of zelfs sterven door het drinken van vervuild water.

De lopers -door u gesponsord- hebben een fantastische prestatie geleverd tijdens de nationale lenteloop 12 mei in Papendrecht.        

Bedankt lopers en sponsors!!!!

Manneka

 
PDF Afdrukken E-mail
zaterdag, 12 mei 2012 20:02

Zoals de meeste van u wel weten zijn Mambu en Anneke D.V. eind april tot half juni in Nederland. Als MSG lijkt het ons mooi een sponsoractie te organiseren voor Manneka en wel tijdens de Nationale Lenteloop a.s. zaterdag 12 mei. Er kan 7,5 of 15 km gelopen worden voor schoon drinkwater in Liberia. Bent u/jij een hardloper en zou je een bijdrage willen leveren aan deze sponsoractie “Waterloop”, laat het ons weten en geef je op via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . of telefonisch bij Rachel Vink 078-6158014. Het sponsorformulier is hier te downloaden. Na aanmelding ontvangt je verdere informatie. Wilt u één van de lopers sponsoren, dan kunt u een gift overmaken via reknr 54.24.32.528 t.n.v. Stichting Manneka Nederland o.v.v. “Waterloop 2012”.
Alvast hartelijk dank namens de Manneka Support groep.

 
Sponsortocht levert schoon drinkwater op voor ruim 15.000 mensen in Liberia PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 31 augustus 2011 19:08

groepsfoto_copy Afgelopen zaterdag fietsten 29 fietsers ruim 200 km voor het goede doel: Schoon drinkwater in Liberia! In alle vroegte werd er gestart in Papendrecht waarvandaan later ook een 30 km lange lokale toertocht voor hetzelfde doel werd gehouden.

Om de fietsers een gezellige binnenkomst te bieden waren er verschillende activiteiten georganiseerd in de binnenstad van Elburg. De Afrikaanse djembe sessies en het spetterende optreden van Marleen Wijnhoud met haar band zorgden voor veel gezelligheid!

Om 17.00 uur kwamen de fietsers aan in Elburg en werd het sponsorbedrag bekend gemaakt. Tijdens de bekendmaking was er live contact met de organisatie “Manneka” in Liberia. De Nederlandse Anneke was onder de indruk van de opbrengst. De opbrengst was dan ook overweldigend; € 13.981,00 !!! Het bedrag werd ter plekke aangevuld tot € 14.000 en ook daarna kwamen de giften nog binnen.

Met dit bedrag kan Manneka ruim 15.000 mensen van schoon drinkwater gaan voorzien. Manneka bedankt daarom de wielrenners, sponsoren en de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet voor deze actie!

 
MANNEKA BEDANKT HAAR SPONSOREN! PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 25 augustus 2011 09:25

 

Op 27 augustus fietsten 29 wielrenners 200 km voor schoon drinkwater in Liberia !

 

MANNEKA BEDANKT DE WIELRENNERS, SPONSOREN EN ALLE VRIJWILLIGERS!

HOOFDSPONSOR: VORM BOUW B.V.

 

posterfietstocht

 
Ondernemend Ridderkerk PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 25 mei 2010 18:24

Onlangs heeft de huidige hoofdsponsor (van Pelt en Schreijer) van de Ridderkerkse Voetbalvereniging Hercules (RVVH) er voor zorg gedragen dat 120 kinderen in de leeftijd van 8/22 jaar voorzien zijn van complete voetbal- en training outfits alsmede spelmaterialen in hun geboorteland Liberia. Via de organisatie Manneka, zijnde een N.G.O, ‘’non governmental organisation’’, wordt hiermee een bijdrage geleverd aan de ondersteuning van kinderen in een kansarme omgeving die door het bedrijven van de voetbalsport alsmede de daaraan gekoppelde ziens- en werkwijze van Manneka begeleidt worden om de verschrikkingen van de recente burgeroorlog te verwerken en door sport, spel en praktijk opleidingen een uitzicht te verkrijgen voor een betere toekomst in hun geboorteland. Lees hier het hele verhaal.

 
@ctie voor Manneka !!! PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 16 juni 2009 16:51

In het gehele land leven mensen mee met Manneka en worden er regelmatig acties georganiseerd. Zo ook in Elburg; een klein stadje in de buurt van Zwolle. De kinderen van kinderclub van de Vrije Evangelische Gemeente; de “De Veggies” zijn afgelopen seizoen druk bezig geweest voor Manneka. In het begin van het jaar werd er vertelt over de activiteiten van Manneka en de kinderen waren zo enthousiast, dat we besloten om Manneka te “adopteren”. Iedere week als we bij elkaar kwamen brachten we het werk van Mambu en Anneke in gebed en leefden we mee. Toen kwam er een idee voor een actie.

Alle kinderen van de club kregen 5 euro en mochten dit gaan gebruiken om meer geld mee te verdienen voor Manneka. Zoals de gelijkenis met de talenten uit Mattheüs 25. Wat zijn de kinderen druk geweest; de één verkocht paaseitjes, de ander bloemen en weer een ander deed bijvoorbeeld klusjes in huis. Er waren kinderen bij die wel meer dan 60 euro bij elkaar verdienden voor dit goede doel! Het was erg leuk, dat de kinderen zelf konden vertellen aan Mambu en Anneke wat ze hadden gedaan, want ze zijn speciaal voor ons langs geweest in Elburg! Ze hebben daar het één en ander vertelt over hun organisatie en we hebben een heleboel foto's gezien; SUPER!

Met het geld dat ze gekregen hebben, zijn een hele berg christelijke dvd's gekocht om te kunnen laten zien aan de mensen in Liberia. Wat fijn dat wij daar een kleine bijdrage aan konden leveren!

Lijkt het u/jou ook leuk om een actie op te zetten voor Manneka? Stuur dan een mailtje via deze link

Help Manneka helpen!

Denk er maar eens over na!

 


 

SponsorKliks

Doneer via PayPal