Creativiteit

Handwerk, Naai- en Bakclubs

Vanaf juli tot en met december werd er wekelijks in Rock Hole met de bak-club allerlei lekkers gebakken onder leiding van Fannie. Van de verkochte baksels werden nieuwe bak-ingrediënten gekocht. 

Bij de bakclub werden popcornballen besteld; een traktatie die werd uitgedeeld op de basisschool waar Anneke als gastspreker was uitgenodigd bij de diploma-uitreiking. Geholpen door onze creatieve achternicht Leandra werd in de zomervakantie de handwerkclub gestart. We verzamelden plastic zakjes, lappen stof en bamboe. Samen met de meisjes uit Congo Town zijn we begonnen met een pilot project waar aan de hand van de werkbeschrijvingen van Leandra, creatieve producten gemaakt kunnen worden. In de komende jaren willen we dit project uitbreiden naar andere wijken in Monrovia en Bomi County.

Geholpen door onze creatieve achternicht Leandra werd in de zomervakantie de handwerkclub gestart. We verzamelden plastic zakjes, lappen stof en bamboe. Samen met de meisjes uit Congo Town zijn we begonnen met een pilot project waar aan de hand van de werkbeschrijvingen van Leandra, creatieve producten gemaakt kunnen worden. In de komende jaren willen we dit project uitbreiden naar andere wijken in Monrovia en Bomi County.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Doneer op IBAN NL10 ABNA 0542 4325 28, met iDeal of via PayPal

Betalen met iDeal