Ebola?

Ebola is een verschrikkelijk virus waaraan veel mensen overlijden. Er bestaat geen medicijn tegen deze ziekte. Het is dus belangrijk dat niemand besmet raakt. Regelmatig handen wassen verkleint deze kans op besmetting enorm.

Om besmetting te voorkomen, deelt Manneka emmers uit aan de lokale bevolking. Deze emmers zijn uitgerust met een kraantje en bleek, zodat de families hun handen kunnen wassen. Bij het uitdelen wordt uitleg gegeven over ebola en hoe het te voorkomen.

Door deze verschrikkelijke ziekte zijn sommige kinderen hun ouders of familie kwijtgeraakt. Ook lijden de kinderen erg aan de armoede die in het land heerst. Manneka wil zich inzetten voor deze kinderen en deelt daarom kerstcadeau's uit.

Help mee in de strijd tegen ebola

U kunt meehelpen met de strijd tegen ebola door te doneren. Met uw donatie kunnen bijvoorbeeld emmers, bleek en kerstcadeaus uitgedeeld worden aan de bevolking. U helpt met uw donatie direct mee aan de strijd tegen Ebola en helpt de bevolking in nood.

U kunt een vrij bedrag aan de Stichting Manneka doneren, dit zal gebruikt worden voor diverse projecten. U kunt ook kiezen om emmers, bleek of kerstcadeaus te doneren. Een emmer, met kraantje, kunt u doneren voor 7 euro. Een fles bleek voor in de emmers kost 1 euro. De kerstcadeau's die aan de kinderen uitgedeeld worden kunt u doneren voor 3 euro per stuk.

 

DONEER!

Laatste nieuws uit Liberia

Hoe kunt u doneren

Doneren kan op verschillende manieren, U kunt uw donatie direct overmaken middels PayPal, iDeal of zelf overmaken via uw eigen bank:


iDeal

U kunt eenvoudig via iDeal doneren. U betaald dan direct via uw eigen bank. Om dit te doen klikt u hier.

Betalen met iDeal


PayPal

Ook kunt u via paypal doneren. Met Paypal kunt u met uw creditcard of PayPal account een bedrag doneren aan Manneka. U kunt hiervoor een keuze maken uit onderstaande opties:

 .

1

Emmer

2

Emmers

5

Emmers

Vrij bedrag
Met PayPal 

 


Overmaken via bank

U kunt uw donatie ook zelf overmaken naar Manneka. Dit kunt u doen door een bedrag over te maken naar:

Stichting Manneka

IBAN NL10 ABNA 0542 4325 28
BIC ABNANL2A
Onder vermelding van   Ebola actie