WASH Education – Liberia, West Africa

Start>Nieuwsbrieven

nieuwsbrieven

Via wekelijkse nieuwsberichten in Facebook en tweemaandelijkse nieuwsbrieven in pdf formaat wordt de achterban en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van wat er door Manneka in Liberia gedaan wordt. 

Laatste berichten in deze categorie:

Nieuwsbrief maart 2022 (3/30/2022) - Zo, de laatste zware doos vol lesboeken wordt in de laadbak van de jeep gezet en we kunnen gaan. Wie had ooit kunnen denken dat we onze oude jeep, die we in 2009 kregen en waar duizenden kilometers over slechte bushwegen mee gereden is, weer aan de praat konden krijgen?
Nieuwsbrief december 2021 (12/27/2021) - Advent is weer begonnen. We zijn druk bezig met de Christmas gifts en het programma voor de bejaarden. Mambu heeft afgelopen week twee nieuwe touwpompmodellen geplaatst op twee waterputten in Monrovia. Bassa Town is gekozen als een van de testwaterputten. Duizenden liters worden daar dagelijks gepompt. We hopen voor kerst nog meer van deze pompen te plaatsen en stapsgewijs het oude model te vervangen.
Nieuwsbrief november 2021 (11/9/2021) - Was deze regentijd anders dan anders? We geloven van niet. Toch brak deze keer ons hart bij het zien van de bejaarden die over de hoofdweg liepen, op zoek naar eten. ‘s Avonds onder het muskietennet blijken we er beiden niet van te kunnen slapen. Als we nu eens een zak rijst met olie zouden kunnen geven aan tweehonderd bejaarden? De volgende morgen schrijven we naar Nederland en de Manneka Support Groep zegt: doen