WASH Education – Liberia, West Africa

Start>Nieuwsbrieven

nieuwsbrieven

Via wekelijkse nieuwsberichten in Facebook en tweemaandelijkse nieuwsbrieven in pdf formaat wordt de achterban en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van wat er door Manneka in Liberia gedaan wordt. 

Laatste berichten in deze categorie:

Nieuwsbrief juni 2022 (6/16/2022) - Het was geen gemakkelijk besluit, maar vandaag over D.V. zes weken sluiten we de touwpompenfabriek, totdat we weer terug zijn uit Nederland. Bij één tot twee dagen afwezigheid van ons beiden, stapelen de problemen van allerlei aard zich in hoog tempo op bij de touwpompenfabriek… Vandaar het besluit om tijdens ons verlof gesloten te blijven.
Nieuwsbrief maart 2022 (3/30/2022) - Zo, de laatste zware doos vol lesboeken wordt in de laadbak van de jeep gezet en we kunnen gaan. Wie had ooit kunnen denken dat we onze oude jeep, die we in 2009 kregen en waar duizenden kilometers over slechte bushwegen mee gereden is, weer aan de praat konden krijgen?
Nieuwsbrief december 2021 (12/27/2021) - Advent is weer begonnen. We zijn druk bezig met de Christmas gifts en het programma voor de bejaarden. Mambu heeft afgelopen week twee nieuwe touwpompmodellen geplaatst op twee waterputten in Monrovia. Bassa Town is gekozen als een van de testwaterputten. Duizenden liters worden daar dagelijks gepompt. We hopen voor kerst nog meer van deze pompen te plaatsen en stapsgewijs het oude model te vervangen.