WASH Education – Liberia, West Africa

Start>Nieuwsbrieven

nieuwsbrieven

Via wekelijkse nieuwsberichten in Facebook en tweemaandelijkse nieuwsbrieven in pdf formaat wordt de achterban en andere geïnteresseerden op de hoogte gehouden van wat er door Manneka in Liberia gedaan wordt. 

Laatste berichten in deze categorie:

Nieuwsbrief december 2022 (12/30/2022) - Fijn dat we weer even van ‘hart tot hart’ kunnen bijpraten. We nemen een kijkje bij onze WASH-projecten, halen enkele herinneringen op aan de bijzondere ontmoetingen die we deze zomer in Nederland hadden en kijken vooruit naar de kerstdagen hier in Liberia. Weer veel leesplezier toegewenst.
Nieuwsbrief oktober 2022 (10/3/2022) - er weer een nieuwe kwartaalactie gestart: In deze nieuwsbrief vertellen Mambu en Anneke dat ook in Liberia de prijzen stijgen. Basisvoedsel, zoals rijst, is in de afgelopen maanden schaars geworden. Mensen weten soms niet meer waar ze het zoeken moeten en kloppen aan bij de poort van de touwpompenfabriek voor hulp. Mambu en Anneke willen graag helpen in geval van nood. Doet u mee, zodat ze de hulp kunnen verlenen die nodig is?
Nieuwsbrief juni 2022 (6/16/2022) - Het was geen gemakkelijk besluit, maar vandaag over D.V. zes weken sluiten we de touwpompenfabriek, totdat we weer terug zijn uit Nederland. Bij één tot twee dagen afwezigheid van ons beiden, stapelen de problemen van allerlei aard zich in hoog tempo op bij de touwpompenfabriek… Vandaar het besluit om tijdens ons verlof gesloten te blijven.