WASH Education – Liberia, West Africa

Start>Blog>Ouderenzorg>Ouderenhulp

Voor de bejaarden in Liberia zijn geen voorzieningen getroffen. Wanneer iemand te oud is om te werken, is diegene op zichzelf en hulp van anderen aangewezen. Manneka ondersteunt deze groep mensen in de dagelijkse levensbehoefte.
Op deze manier hebben zij toch te eten (€ 10 per maand per persoon). Met kerst krijgen ze een extra voedselpakket ter waarde van € 25.

Laatste berichten in deze categorie:

Manneka Kerstkransenactie 2022 (Papendrecht e.o.) (12/3/2022) - Ook dit jaar hoopt Manneka weer duizenden kinderen te bereiken met het programma ‘Christmas giftboxes’ en in tien dorpen collectieve kerstmaaltijden te organiseren. Steunt dit mooie project door de aankoop van één van de producten.
Ouderen verrast met giftbags (10/9/2021) - In Garmaymu hebben we gisteren 25 giftbags uitgedeeld aan alle ouderen. Zij werden verrast met koffie, thee, suiker, een pak koekjes en twintig koppen rijst.
Last minute gifts (12/17/2018) - Onverwacht ontvangen we zomaar wat extra’s om uit te delen. En zo staat het inpakken van onze eigen Christmasgift stil en maken we popcorn, verdelen we 5 zakken rijst, sardines en wat snoepgoed onder 25 families. Leandra pakt het ontvangen speelgoed ondertussen feestelijk in. Aan het eind van de middag brengen we het, gewoon in een kruiwagen, rond in ons …