WASH Education – Liberia, West Africa

Start>Blog>Ouderenzorg>Ouderenhulp

Voor de bejaarden in Liberia zijn geen voorzieningen getroffen. Wanneer iemand te oud is om te werken, is diegene op zichzelf en hulp van anderen aangewezen. Manneka ondersteunt deze groep mensen in de dagelijkse levensbehoefte.
Op deze manier hebben zij toch te eten (€ 10 per maand per persoon). Met kerst krijgen ze een extra voedselpakket ter waarde van € 25.

Laatste berichten in deze categorie:

Ouderen verrast met giftbags (10/9/2021) - In Garmaymu hebben we gisteren 25 giftbags uitgedeeld aan alle ouderen. Zij werden verrast met koffie, thee, suiker, een pak koekjes en twintig koppen rijst.
Last minute gifts (12/17/2018) - Onverwacht ontvangen we zomaar wat extra’s om uit te delen. En zo staat het inpakken van onze eigen Christmasgift stil en maken we popcorn, verdelen we 5 zakken rijst, sardines en wat snoepgoed onder 25 families. Leandra pakt het ontvangen speelgoed ondertussen feestelijk in. Aan het eind van de middag brengen we het, gewoon in een kruiwagen, rond in ons …
Christmas gifts inpakken (12/10/2018) - Leandra heeft voor de kinderen in Liberia een fantastisch kerstspel ontworpen. We hebben een drukproef laten maken bij onze printer John want hier in Liberia sta je soms verbaasd welke kleuren er opeens uit de printer komen rollen. Ook deze keer gaat t weer mis; de donkerblauwe sterrenlucht vol met engelen is opeens een vreemde groene kleur geworden. “Dit is …